Gør din sundhed en lille smule sjovere i hverdagen

Elsker du også sjove gadgets, som du kan bruge til en hel masse ting? Så skal du læse med her, hvor vi har samlet en række Sjove gadgets, der kan gøre din sundhed en lille smule sjovere, både for dig og for børnene. 

Hvorfor gadgets?

Du sidder sikkert og tænker, hvorfor skal jeg bruge så mange penge på underlige og sjove gadgets. Det skal du fordi de giver dig et ekstra smil på læben og forhåbentlig et godt grin, og man siger jo at når man griner, så holder man sin sundhed ved lige og forlænger sit liv. Så hvad er den gode undskyldning for ikke at købe lidt sjove gadgets, til lave priser? 

Gør dagen sjovere med disse gadgets

Køb en morgenmadsdispenser, lidt ligesom dem du ser på hotellernes morgenbuffet. Her kan du både have din sunde mysli og børnenes cornflakes i. Det gør det nemt at sikre en bestemt portion hver morgen, da der kommer ca. 30 gram ud, når du drejer på hjulet. Og vi kan vist godt blive enige om to ting: Børnene vil synes det er utrolig sjovt og spændende og så ser det væsentligt pænere ud end alle de forskellige morgenmadspakker du har stående på bordet. 

Du kan også anskaffe dig en grøntsagssaks, som gør det så meget nemmere at ordne krydderurter. Du står sikkert som så mange andre i køkkenet og skærer med en stor kniv, som både kan være en lille smule farlig men som også er uhandig. Med en grøntsagssaks slipper du for at bruge en stor kniv og dine krydderurter bliver klippet i flotte stykker, så du kan servere retter der rent faktisk ligner dem i kogebøgerne. Gør dig selv den tjeneste at anskaf dig en, det letter lige en del i køkkenet. 

Vil du hellere have noget som børnene måske også synes er sjovt, så skal du kigge på en pizzaskærer/saks. Og nu tænker du, jamen pizza hænger jo ikke sammen med sundhed, men det handler jo kun om hvordan du laver pizza. Lav den for eksempel med en bund af broccoli og så har du pludselig en noget sundere version. Men med pizzasaksen slipper du for bøvlet med at skære frem og tilbage og risikere fyldet flytter sig. Her får du perfekte stykker hver gang og selv børnene kan være med. 

Så med sjove gadgets kan du både hjælpe dig selv i hverdagen men også gøre den lidt sjovere, hvis ikke for dig selv, så for børnenes skyld. 

Bogmærk Permalink.

4 svar til Gør din sundhed en lille smule sjovere i hverdagen

 1. Isabella R. siger:

  Heey Sunde-madvaner.dk Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. 🙂
  Rigtig god dag, Isabella R.

 2. Loui D. siger:

  Sunde-madvaner.dk – Hejsa,
  Fin læsning Fortsat god aften. Loui D.

 3. Asta B. W. siger:

  Heej Det da helt okay 😉 Pft., Asta

 4. Aksel Y. siger:

  Heey
  Hvem siger det?
  Venligste hilsner fra, Aksel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *