Spis sundere med Simple Feast

Mange af os har et ønske om at spise og leve sundere. Samtidig er vi også blivet bevidste om at vores vaner har en indflydelse på vores klima. Især vores ønsker om at spise kød og her er en af de helt store syndere oksekød været med til at øge vores CO2 udslip. 

En anden udfordring har været at vi i dag har mindre tid til at lave mad og det er en udfordring hvis man ønsker at spise og leve sundere. Sund mad tager tid at lave. 

Men det er stadig muligt at starte med at leve sundere og mere miljøvenligt med få enkle tiltag. Du kan bestille et måltid eller en måltidskasse fra Simple Feast som er plantebaseret og 100% kødfrit.

Spis mindre og bedre

En anden mulighed er at skære ned på dit kødforbrug og spise bedre. Køb en kvalitetskylling og drop tilbudene, hvor du får 4 for hundrede kr. Lav mad hvor der stadig indgår kød, men hvor smagen og kvaliteten er i højsæde. Fordelen ved at vælge kvalitet frem for kvantitet, er at maden ofte vil smage af meget mere og dine smagssanser bliver mættet og du har ikke samme behov for at spise kæmpe portioner af mad, der er tæt på smagsløst. 

Spis etnisk

Meget etnisk mad har ikke fokus på kødet, som vi har i vores mad. F.eks. er srilankansk mad ofte ris og så 4-5 småretter, hvor kødet kun er en enkelt af de retter. Her får du så 20-30 gram kød og så er det ris, linser og grønsager for resten. Man skal dog være opmærksom på, at det er retter, hvor der kan være meget olie i retten og det er knap så sundt. Mange af retterne ligger også fokus på det grønne og ikke på kødet.

Drop oksekødet

Som tidligere nævnt er køer en af de helt store syndere, når det kommer til miljø og CO2, derfor er det et af de områder hvor man virkelig kan gøre en forskel, hvis man dropper eller mindsker ens indtag af oksekød. Samtidig er det ofte kød, der er fuld af fedt, hvorimod kyllinger og fisk sjældent er så fede. Hvis du forsat gerne vil spise oksekød, så husk rådet om at spise mindre med bedre kvalitet.

Bogmærk Permalink.

8 svar til Spis sundere med Simple Feast

 1. Mads V. siger:

  Heja, Sunde-madvaner.dk
  Har i et nyhedsbrev? ;-P Mads

 2. Karl X. siger:

  Hey Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “sunde-madvaner.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn? Med venlig hilsen

 3. Lucas I. siger:

  Hej Sunde-madvaner.dk Det er ikke super fedt
  Lucas

 4. Saga I. siger:

  Sunde-madvaner.dk Godt gået,
  God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email?
  De bedste hilsner. Saga

 5. William E. siger:

  Heej – Sunde-madvaner.dk Fed titel: “Spis sundere med Simple Feast” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning 🙂 De kærligste hilsner, William

 6. Emilie H. siger:

  Sunde-madvaner.dk Hullehøj, Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? 🙂
  Emilie

 7. Sofia A. G. siger:

  Sunde-madvaner.dk – Hej med jer,, Faldt lige over jeres artikel: Spis sundere med Simple Feast og jeg er virkelig fan.
  De bedste hilsner. Sofia A. G.

 8. Liva H. S. siger:

  Sunde-madvaner.dk Hej med jer,, Så enig! Uanset hvad andre siger Liva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *