Vælg det rigtige træningsudstyr

Indholdsfortegnelse

Work smarter not harder er et udtryk, der med fordel kan bruges når man ønsker at leve sundere. De fleste laver den fejl at de tror de skal ændre alt hvad de gør for at de lever sundere, men det er ikke korrekt. Men få ændringer kan man hurtigt komme til at leve væsentlig sundere og sandsynligheden for at det lykkes på længere sigt, stiger markant. 

En af de steder du med fordel kan tænke på er dit træningsudstyr. Vælg noget du syntes er sjovt når det kommer til motion og køb det nødvendige træningsudstyr. Du kan f.eks. med fordel kigge på brugt udstyr og se om du kan finde noget der passer til dig og dine behov. Samtidig kan du med fordel overveje at få en personlig træner til at lave et træningsprogram, der passer til dig og dit træningsudstyr, så du får maximal udbytte ud af dine anstrengelser og ikke ender med dumme skader. 

Ændring af din kostvaner

Sammen med ønsket om at leve sundere hører også at ændre kostvaner. Også her gælder det at du skal tænke lidt anderledes. Med anderledes menes ikke, at du skal lave totalt om på alt hvad du spiser, men se på hvad er det du spiser og hvor kan du med få midler og ændringer få store resultater. Et af dem er f.eks. at spise mindre med bedre. Drop de fristende tilbud om XXL poser eller 3 for 2 pris men køb en mindre portion. Din trang vil stadig blive dækket men du har ikke spist nær så meget. Køb en god rødvin og tag et glas eller 2 og nyd dem frem for at købe en 3L box, som det er nemmere at tage et ekstra glas af. 

Spring over hvor gæret er lavest og køb salat og andre nemme muligheder i supermarkederne. De betyder at du f.eks. nemt kan have en god salat på bordet indenfor få sekunder. Der er også gode og sunde frokostalternativer til pizzariaet. 

Det er 2 nemme og enkle ændringer, som ikke markant laver om på dit liv og dine kostvaner, men som i sidste ende har stor betydning for hvor sundt du spiser. Senere kan du igen se på dine vaner og finde 1-2 du kan udskifte efter samme princip.

Bogmærk Permalink.

5 svar til Vælg det rigtige træningsudstyr

 1. Christian G. siger:

  Sunde-madvaner.dk Hey, Så enig! Uanset hvad andre siger 😛
  Venligste hilsner fra, Christian G.

 2. Karl A. G. siger:

  Heja Sunde-madvaner.dk Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! 🙂 De kærligste hilsner, Karl A. G.

 3. Emilie C. siger:

  Sunde-madvaner.dk Kære, Har i et nyhedsbrev?
  Venligste hilsner. Emilie C.

 4. Hugo R. siger:

  Howdi, Sunde-madvaner.dk Jeg er godt nok fan – det må jeg indrømme De bedste hilsner

 5. Frida Q. siger:

  Konge artikel Sunde-madvaner.dk
  Syntes der er en super fin artikel. 😛
  Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *