Hvordan du nemt kan leve lidt sundere

Hos mange er der et ønske om at leve sundere. Det gælder både i forhold til deres kost, men også i forhold til motion. Der hvor mange laver fejl er at de lægger for hårdt ud. De ændre alt for mange ting på en gang og melder sig ind i fitnesscenteret og træner løs i 1-2-3 uger og så vender de tilbage til deres gamle vaner. 

Vaner er svære at ændre, men der er flere ting man kan gøre som har store konsekvenser, men som man næsten ikke lægger mærke til i dagligdagen. 

En af de ting der er med til at øge din kondition er at droppe bilen og gå. F.eks. når du skal ned og handle. Det har også den ekstra fordel, at du ikke kan købe dig fattig i såkaldte gode tilbud. Du kan læse mere om at forbedre din kondition på Kondition.dk

Drop de såkaldte gode tilbud

Danskere elsker tilbud og det ved producenterne godt og derfor er der ofte tilbud. Enten i form at en ekstra stor pose eller få 3 og betal for 2. Gå forbi de tilbud. Det betyder ikke at du ikke kan spise noget usundt. Du skal bare nøjes med mindre. Vælg istedet for at købe en lille portion, men vælg en af en bedre kvalitet. Din trang vil være mættet når den lille pose er spist.

Det samme gør sig også gældende med alkohol. Det er stadig muligt at få en kold øl eller et glas rødvin. Men i stedet for at gå efter ugens tilbud så vælg en god flaske rødvin eller en specialøl fra en af microbryggerierne og nyd den. Tænk i kvalitet og ikke i kvantitet. 

Køb færdiglavet

Et andet godt sted man nemt kan lave en stor ændring, især i forhold til kost er at købe færdiglavet salatblandinger.  De er ofte lækre og der skal ikke meget til før de er klar til at komme på bordet og det tager ikke mange minutter at lave en god og lækker salat med dem som udgangspunkt. Det samme gør sig glædende med frugt. Her er også mange gode løsninger, som gør det nemt at få spist lidt ekstra frugt og som ikke kræver, at man skal købe en hel pose hvergang.

Bogmærk Permalink.

6 svar til Hvordan du nemt kan leve lidt sundere

 1. Valdemar J. siger:

  Howdi, Sunde-madvaner.dk
  Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! ;-P På forhånd tak

 2. Pelle F. siger:

  Heja, Sunde-madvaner.dk
  Har i behov for flere skribenter? 😀
  Rigtig god aften. Pelle

 3. Liv X. siger:

  Heey Sunde-madvaner.dk
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Fortsat god dag, Liv X.

 4. Ellie N. siger:

  Sunde-madvaner.dk – Heja,
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
  Venlig hilsen

 5. Anker T. siger:

  Godt gået Sunde-madvaner.dk Har i behov for flere skribenter? Kærligst

 6. Alberte S. W. siger:

  Sunde-madvaner.dk – Godt gået,
  Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? Rigtig god dag. Alberte S. W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *