Brug kosttilskud rigtigt i din kost

Selvom du er sund, spiser varieret, sundt og fra hele kostpyramiden, så har mange alligevel brug for kosttilskud, da vi ikke altid får de mængder, vi skal og bør – til trods for gulerødder, fisk og fuldkorn. Så for at få dækket dig daglige behov for vitaminer og mineraler, er mange af os nødt til at supplere med kosttilskud, det mener flere læger og ernæringseksperter også. Der findes kosttilskud til stort set alt, om det er til fordølejsen, forbrænding, søvn eller hvad end, du mangler af vitaminer eller mineraler i dagligdagen, som du ikke får gennem kosten. 

Vær opmærksom på, at der er forskel på vitaminer og mineraler. De to ting bliver oftest blandet sammen, men har forskellige funktioner. Vitaminer er livsvigtige for vores krops funktion, og mineraler er stoffer, der hjælper vitaminerne med at fungere. En slags byggesten i kroppen i f.eks. tænder og knogler. Kosttilskud er derimod en koncentreret kilde til næringsstoffer, som har fysiologisk virkning eller ernæringsmæssig virkning. Det har til formål at supplere din daglige kost, og er altså ikke en fødevare, der kan erstatte dine måltider. 

Jeg spiser sundt – jeg er da sund

Selvom du spiser både grøntsager og frugt og træner jævnligt, så kan du godt have brug for ekstra vitaminer og kosttilskud. Mange af de grøntsager vi spiser, bliver fragtet til Danmark, og er længe undervejs, og så forsvinder mange af de vitaminer, der normalt ville være i det, og derfor kan det have effekt med kosttilskud. 

Kosttilskud kan ligeledes bruges til at booste din træning, uanset om du er sportsudvøer på eliteplan, eller om du bare ynder at cykle eller løbe, når tiden er til det. Hvis du træner meget har du dog især brug for kosttilskud. Er du i tvivl om hvilke kosttilskud, der er bedst til dig, eller hvilken mængde, du bør tage, så har billige kosttilskud svaret til dig. Få hjælp til at finde det rigtige kosttilskud til den rigtige pris. Især hvis du træner meget, har din krop brug for kosttilskud, som også har en god indvirkning på at boose din træning. 

Mange steder kan du få testet, om du mangler forskellige vitaminer, mineraler eller kosttilskud, og du kan abonnere på det, du eventuelt mangler. Der er smart og ligetil, når du får det sendt hjem til hoveddøren, så er der ikke mange undskyldninger for ikke at tage det, når det er nemt og bekvemt. Og så snart du er i gang kan du med garanti mærke en forbedring. 

 

Bogmærk Permalink.

8 svar til Brug kosttilskud rigtigt i din kost

 1. Nora L. siger:

  Howdi Fedt! ;-P
  Venligste hilsner fra. Nora

 2. Aya N. siger:

  Fedt
  Og hvorfor så det? 🙂 Aya

 3. Molly H. siger:

  Sunde-madvaner.dk – Heey, Langt fra enig, men jer om det
  Molly

 4. Asta R. siger:

  Heey Sunde-madvaner.dk Fedt coverbillede!
  De bedste hilsner. Asta R.

 5. Clara J. siger:

  Hej, Sunde-madvaner.dk Dejlig nyhed
  De kærligste hilsner

 6. Villads Y. siger:

  Sunde-madvaner.dk Heja, Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. 😛
  Rigtig god dag. Villads Y.

 7. Hugo A. G. siger:

  Godt gået Sunde-madvaner.dk Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “sunde-madvaner.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn?
  Hugo

 8. Mathias G. H siger:

  Sunde-madvaner.dk – Hej med jer,, Tak for at dele artiklen
  Mathias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *