Sådan får du en sundere livsstil

Desværre er julen ikke kun en tid der byder på hygge- og god mad, det er også en tid hvor mange mennesker desværre kæmper lidt og tilbage med vægten. For nogle er julen en svær tid hvor selvtilliden måske tager et dyk, for det kan desværre være svært at holde fingrene fra de søde sager. 

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel, så frygt ej – der er mange veje til en sund- og bæredygtig livsstil, og i denne artikel lærer jeg dig to gode fingerregler, der gør det meget nemmere for det mentale overskud at snuppe den ekstra kage i ny og næ. 

Råd nummer #1 – Start sundt

Der er ingen tvivl om at det er morgenmaden der er det vigtigste måltid på dagen. Morgenmaden skal danne rammen om resten af dagen, og give dig den fornødne energi til at gå ud og give den gas hele dagen. 

Hvis du er taktisk omkring din morgenmad, så behøves det faktisk slet ikke være så svært. Ved at eksempelvis blende en stor håndfuld grøntsager og frugter og supplere det med superfrø, så er du garanteret en god start. 

Superfrø – hvad er det?

Superfrø dækker, kort forklaret, over små frø med en enorm gennemslagskraft. Superfrø dækker over chiafrø, sesamfrø, hampefrø og andet i den koldgade. De små frø indeholder mange sunde kalorier, rigeligt med protein og massere af fibre. 

Råd nummer #2 – Skær det overflødige fra

Hvis du ikke helt er sikker på hvilke næringsstoffer der er i de forskellige madvarer du spiser meget, så begynd at se bagpå, ved at hele tiden tjekke op på hvilke næringsstoffer der er i det forskellige mad du spiser, så får du en virkelig god forståelse for råvarer på sigt – du skal selvfølgelig ikke blive fanatisk omkring det, da det kun gør mere skade end gavn. 

Råd nummer #3 – Skab gode rammer 

Hvis der er én ting som virkelig er værd at sætte ind overfor, så er det de rammer du lever i. Hvis du lever i en rodet lejlighed uden ordentlig indretning, så kan det faktisk godt gå hen og stresse dig på sigt. 

Ved at gå op i indretning såson sika design eller skandinavisk minimalisme, er du sikret meget mere ro inde i hovedet – og det påvirker faktisk også din fysiske sundhed. Kroppen er en utrolig kompleks maskine der virkelig er værd at lære at kende – et sundt sind er en sund krop. 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *