Fordele og ulemper ved Sole F85 løbebånd

Sole F85 løbebånd

I forbindelse med at finde forskelligt træningsudstyr, kan man ofte komme ud for at blive mere forvirret end klog, når man går i gang med at læse og undersøge via nettet.

Hos Nettofitness.dk gør de op med netop dette problem. Dette betyder altså, at du som kunde nemt og simpelt kan læse om fordele og ulemper ved de ting de sælger over deres hjemmeside. Der sidder to eksperter og vurderer hver eneste produkt, så du kan være garanteret at deres sammenligninger og anmeldelser er helt reelle.

Et eksempel på dette er Sole F85 løbebåndet, som er blevet anmeldt med 5 stjerner hos Nettofitness.dk. Det er før blevet beskrevet som værende The Best Folding Treadmill On The Planet, hvilket er nærmest umuligt at argumentere imod.

Det har vitterligt alle de funktioner og kvaliteter, som alle leder efter. Dette er uanset om du er en seriøs løber, power walker eller blot en hobby motionist der ønsker at gøre noget godt for dig selv.

Alle motionsmaskiner har sine fordele og ulemper, og for at gøre det helt simpelt for dig, har Nettofitness.dk samlet dem samme sted.

Fordele

 • Konstruktion:
  Du kan ikke finde et enkelt element på Sole F85, som ikke fremstår af høj kvalitet.
 • Motoren:
  Løbebåndet har en ekstra kraftig motor, der som noget ganske særligt er forholdsvis lydløs under brug.
 • Ruller:
  Sole F85 har nogle af de største ruller på hele markedet, hvilket altså betyder at det giver et støjsvagt løbebånd med lang levetid.
 • Løbeflade:
  Løbefladen på dette løbebånd er ekstra støddæmpende og er derfor med til at skåne ens led med helt op til 40% i forhold til eksempelvis løb på fast underlag.
 • Stigning:
  Sole F85 har hele 30 indstillingsmuligheder for stigning og det maksimale er 15%.
 • Computeren:
  Løbebåndet har 10 træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med konditionstræning, vægttab og toning af muskler, og tilmed kan hele to brugere gemme deres profiler og tilpasse deres personlige programmer.
 • Sammenklappelighed:
  Sole F85 er et sammenklappeligt løbebånd. Dette betyder at det nemt kan slås sammen og dermed gemmes væk når det ikke bruges.
 • Pulsmåler:
  I dette løbebånd finder man en trådløs pulsmåler, der er hele 99,9% præcis.

Ulemper

 • Begrænset programmering:
  Der er blot 10 træningsprogrammer inklusiv de personlige, hvilket i denne sammenhæng ikke er overvældende.
 • Størrelsen:
  Trods sammenklappeligheden sparer det bestemt ikke på pladsen når det først er slået ud. Man skal altså have pladsen.
 • Korte sidehåndtag:
  Hos Sole F85 finder du ikke særlig lange sidehåndtag, hvilket mange ønsker for øget stabilitet under start og stop.

Så hvis du også er blevet fristet til at anskaffe dig dette løbebånd, så er det lige her se et populært Sole løbebånd her.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *